CiCaEstiu - Reglament2024

Descarregar en format PDF

Sistema de competició en el CiCaEstiu:

Sistema de competició en el CiCaEstiu:

El circuit consta de cinc proves amb el sistema de puntuació Individual Stableford.

Les categories son les següents:

  • Handicap inferior: fins a 14,9
  • Handicap superior: a partir de 15
  • Fidelitat

Per a les classificacions finals handicap, comptaran els tres millors resultats de les cinc proves disputades. Per la classificació Fidelitat, comptaran els cinc resultats.

Ocultar

Inscripcions:

Inscripcions

El preu de la inscripció és de 75€ a totes les proves, menys el camp de Camiral Golf on el preu serà de 90€ i en el camp de Serres de Pals que el preu serà de 65€. Hi haurà un descompte de 5€ a les inscripcions pagades com a màxim 48 hores abans de la prova, excepte en el camp de Camiral Golf (consultar amb l’organització per la forma de fer aquest pagament).

Ocultar

Final CiCaGolf:

Final CiCaGolf:

El dissabte 23 de novembre de 2024 es disputarà la Final CiCaGolf. La prova es disputarà en les modalitats Individual Stableford Handicap i també Parelles Fourball Stableford Handicap. Els guanyadors Handicap (tant Individual com de Parelles) obtindran una estada de quatre dies a El Saler (Valencia). La participació a aquesta prova estarà limitada als jugadors classificats. Estaran classificats tots els jugadors que han disputat un mínim de 8 proves entre els circuits CiCaGolf i CiCaEstiu.

Els jugadors classificats per a la Final CiCaGolf podran jugar-la en Individual o en Parelles, independentment de la modalitat jugada durant el circuit. Es permetrà que juguin parelles amb un sol jugador classificat per a la Final. En cas de guanyar una d'aquestes parelles, el premi del jugador no classificat passarà a la següent parella classificada (mitja estada per a cadascú). Si aquesta parella també fos una d'aquestes, l'estada serà pel jugador classificat.

Ocultar

Normes generals en tots els torneigs CiCaGolf:

Normes generals en tots els torneigs CiCaGolf:

Els jugadors inscrits a les proves organitzades per CiCaGolf, autoritzen la publicació de fotos a la web del circuit o altres mitjans que CiCaGolf consideri adequats, sempre amb fins purament comercials i/o de difusió.

Com a regla local a totes les proves del CiCaGolf Individual, es permet utilitzar aparells de medició de distància. Es col•loca bola en el carrer en totes les proves del circuit. Les regles locals seran les permanents de la Federació Catalana de Golf.

Qualsevol aspecte no contemplat en aquest reglament, serà estudiat i resolt pel Comitè de Competició i comunicat adequadament pels mitjans habituals de CiCaGolf.

Ocultar

Premis a cada camp:

Premis a cada camp:

Els guanyadors de cada categoria handicap (2 jugadors) a cada camp seran invitats a la prova següent del CiCaEstiu. Els guanyadors de la darrera prova del CiCaEstiu (Serres de Pals, 10 d’agost) seran invitats a una de les tres proves següents del CiCaGolf dels mesos de setembre i octubre (a escollir pel guanyador).

En tots els camp hi haurà dos premis d’aproximació i dos premis de drive més llarg (un de masculí i un de femení).

A cada camp hi haurà un sorteig de regals (bosses de golf, pals de golf, polos, boles, gorres, ...) que es farà en el moment de l'avituallament (un sorteig per cada grup) i els afortunats recolliran l'obsequi al finalitzar la prova.

Ocultar

Premis finals del CiCaEstiu:

Premis finals del CiCaEstiu:

  • 4 estades de quatre dies a El Saler (Valencia). Aquestes estades seran pels guanyadors de cada classificació final Handicap(2 guanyadors), i pel guanyador de la classificació Fidelitat. La derrera estada serà pel guanyador Handicap de la Final CiCaGolf.
  • 2 espatlles Gran Reserva Batallé El único. Aquestes espatlles seran pels segons de cada categoria Handicap.

Ocultar

Guanyadors múltiples en el CiCaEstiu:

Guanyadors múltiples en el CiCaEstiu:

  • A efectes de guanyadors múltiples en diferents categories, l'ordre d'elecció serà la dels millors classificats Handicap (les dues categories) i després la classificació Fidelitat.
  • Si un dels guanyadors de la Final CiCaGolf tenia el premi d'una espatlla per una altra classificació, el premi de l'espatlla passarà al següent d'aquella classificació.

Ocultar

Desempats en el CiCaEstiu:

Desempats en el CiCaEstiu:

  • En cas d’empat final en la classificació d’una prova o classificació final, guanyarà el jugador amb el handicap més baix. Per establir el handicap del jugador en una classificació final, s’agafarà el handicap de la primera prova disputada.

Ocultar

Patrocinadors